Aangenaam. Domini is de naam!

Domini Ice Cream is één van de spelers op de Nederlands ijsmarkt met een divers en volledig assortiment en uitstekende marges.
Een energiek en ambitieus ijsmerk dat de groeiende behoefte aan een serieuze nieuwkomer op de ijsmarkt heeft ingevuld.

De mensen achter Domini kennen de ijsmarkt door en door en gaan deze met behulp van het nieuwe merk verder ontwikkelen. Domini biedt een compleet ijsassortiment voor het foodservice kanaal. Het familiegevoel staat hoog in het vaandel en Domini verwent kinderen, tieners, vaders, moeders, opa's en oma's op geheel eigen wijze. Domini garandeert heerlijk ijs dat voldoet aan hoogwaardige kwaliteitseisen.


Ontdek de Domini-familie!

Het assortiment bestaat uit 19 Domini classic ijsjes, 2 Fruit Below Zero ijsjes en 7 Disney ijsjes. De 19 classics zijn het uitgangspunt. Het zijn ijsjes die direct door de consument worden herkend en die al jarenlang goed worden verkocht.

Natuurlijk met minimaal de kwaliteit waaraan de consument gewend is. Het vrolijke Disney assortiment kwam tot stand door de bijzondere samenwerking tussen Domini en het bekende familiemerk Disney. Dit is specifiek bedoeld voor jonge kinderen.


Bijzondere samenwerking

Domini is een bijzondere samenwerking aangegaan met Disney, hét familiemerk bij uitstek. Disney en Domini passen goed bij elkaar want beiden staan voor sterke familiewaarden en hebben een hoog 'feel good' gehalte. Met Disney-ijsjes, leuke spaaracties en een omvangrijke tv-campagne op o.a. Disney Channel zal Domini vele harten stelen. Dat alleen al maakt Domini direct tot een sterke nieuwkomer op de ijsmarkt.